Matkusta näihin paikkoihin


 

 

Matkailu tekee hyvää mielelle ja sitä kautta koko keholle. Lähde ensin vaikka Italiaan. 150km Napolista etelään sijaitsee Acciarolin kylä, jonka asukkaista 15% on yli satavuotiaita. Alue sijaitsee vuorten ja meren välissä, minkä vuoksi ilmasto on otollinen pitkään elämään. Myös alueella käytetty ruokavalio on erittäin terveellinen. Sinne kannattaa turistin matkustaa oppia ottamaan.
Jonkun verran italialaiset kyllä englantia puhuvat, joten jos englannin kieli ei ole oikein hanskassa niin kannattaa vähän kerrata tai tilata vaikka netistä joku kielikurssi. Sellainen englannin opiskelu on kätevää kun voi opiskella silloin kun itsellä on aikaa. Katso vaikka https://puhuenglantia.fi/. Tai jos oikein haluaa opiskella niin saahan sitä italiaakin lukea, mutta voi olla sitten vähän isompi projekti.
Matkailijan kannattaa myös varata itselleen laadukas reppu matkailua varten, reput saa kätevästi myös netistä. Tai voi myös miettiä, että tarviiko niin paljon tavaraa, että pitäisi oikein iso matkalaukku pakata ja toimittaa lentokoneen ruumaan, josta se voi hukkua. Nykyään moni käyttää kätevää lentolaukkua, sellaisen saa menemään käsimatkatavarana. Lentolaukut voi myös helposti tilata vaikka netistä.
Toki jos ulkomaan matkailu ei kiinnosta niin kotimaassakin on paljon nähtävää. Esimerkiksi Lapin luonto on sellainen, joka kummasti rauhoittaa mieltä ja sitä kautta pidentää elinikää. Ota matka vaikka Leville keskellä pimeintä talvea. Yksi hyvä tapa nauttia Lapin metsistä on moottorikelkka. Ei sellaista tarvitse omistaa, moottorikelkan voi vuokrata kätevästi ihan Levin keskuksen kupeesta, lisätietoa www.tokkasafaris.fi/.
Hyvä idea on myös hankkia itselleen loma-asunto tai lomaosake jostain tuollaisesta etelän kohteesta, jossa voi harrastaa kaikkea millä saa elämäänsä pidennettyä. Vaikka viljellä itse omat vihanneksensa. Jos rahapussi ei anna myöten oman asunnon ostoon niin lomaosake on hyvä vaihtoehto. Kun ostetaan lomaosake niin silloinhan ei osteta koko kiinteistöä vaan ostetaan vain viikko-osake, joka oikeuttaa kerran vuodessa käyttämään loma-asuntoa yhden viikon ajan. Ei tarvi laittaa rahoja kiinni kiinteistöön koko arvon verran vaan vain yhden viikon käyttöä vastaava summa. Samalla välttyy myös aika paljolta paperisodalta, koska lomaosakkeen byrokratian hoitavat ihan muut. Sinä voit keskittyä lomailuun ja olemiseen ja muuhun viisampaan tekemiseen.
 
Lisäksi maailmasta löytyy muitakin hyviä kohteita turistille samaan aiheeseen liittyen. Okinawa sijaitsee Japanissa ja sinne kannattaa myös matkustaa jos haluaa nähdä pitkäikäisiä ihmisiä. Muita samanlaisia turistikohteita ovat Italian Sardinia, Costa Rican Nicoya, Kreikan Icaria ja Loma Linda Kaliforniassa.
 

 


 

     
 
Copyright © 2007-2016 Yhteystiedot: The PV SC, 00100 Hki, thepvsc@thepvsc.com